Rybí polévka paní Rettigové
Představujeme Vám nový produkt který je k dostání u nás na prodejně. Je vynikající !!
Ochutnejte polévku inspirovanou receptem na "Polívku z kapra na způsob jaternicové" od slavné kuchařky Magdaleny Dobromily Rettigové, která přináší nostalgii a poctivost staročeské kuchyně. Základem polévky je silný rybí vývar, jemné maso z kapra a směs koření, které dodává pokrmu autentičnost. Polévka je vhodnou volbou pro ty, kteří hledají sytý oběd hotový za pár minut. Stačí jen otevřít sklenici, ohřát a polévka se může nést na stůl.
Netto hmotnost 400g.
Sterilovaný výrobek - skladovatelnost do 26°C.
Trvanlivost 24 měsíců od data výroby.
Po otevření uchovejte při teplotě do 5°C a spotřebujte do 3 dní.
Složení: kapr obecný (Cyprinus carpio) svalovina 25 %, rybí vývar, celer, pórek, petržel, cibule, řepkový olej, česnek, zázvor, pepř, hřebíček, citronová kůra, majoránka, sůl
BEZLEPKOVÝ VÝROBEK